Sık kullanılanlara ekle    Bu dökümanı yazdır

Power Panel Nedir, Neler Yapabilirsiniz ?

Sunucunuza erişim yapamadığınız zamanlar da dahil olmak üzere, sunucu ile birlikte teslim edilen Power Panel sayesinde 7/24 sunucunuzu yeniden başlatabilir, kapatabilir ve tekrar açabilirsiniz.

Herhangi bir işlem yapmaktan korkmayın, Power Panel sayesinde sunucunuzun sağlıklı çalışan bir yedeğini alabilir, emin olmadığınız işlemleri yapabilir ve hatta sunucunun arızalanması durumunda en son alınan yedeğe geri dönebilirsiniz.

7 gün 24 saat Power Panel'e bağlanarak trafik takibi yapabilir, sunucunuza ait kaynak tüketimlerini inceleyebilir, limitleyebilir ve sonlandırabilirsiniz. Örneğin, erişim yapmak istediğiniz portları açmadan (uzak masaüstü, kontrol panel, ssh v.b.) firewall aktif etmeniz halinde bile, Power Panel üzerinden çalışan programları kapatabilir ve sunucunuzun yeniden ulaşılabilir olmasını sağlayabilirsiniz.

Ayrıca Power Panel sayesinde, sunucunuzu istediğiniz zaman yeniden kurabilirsiniz(Reinstall). Bu işlem ücretsiz olup 7/24 yeniden kurulum izniniz bulunmaktadır. Yeniden kurulum işleminin ardından, sunucuyu ilk teslim aldığınız anki gibi sıfır bir sisteme sahip olursunuz.




Powered by WHMCompleteSolution